PLAT DAK

Het plat dak als dakbedekking biedt een stijlvolle en betrouwbare oplossing.

De kennis en deskundigheid die een vakman van dakbedekking heeft zal van invloed zijn op het behaalde resultaat aan kwaliteit 

Als toonaangevend bedrijf in de dakbedekking-industrie zijn we er trots op hoogwaardige oplossingen te bieden die zowel stijlvol als betrouwbaar zijn.

Deze informatieve pagina zal u begeleiden door de voordelen, materialen en diensten voor platte daken die aan u worden aangeboden.

PROJECTEN INSPECTIE AANVRAGEN

Vlakvloerige voordelen

 • Esthetische aantrekkingskracht:
  Plat dakbedekking biedt een moderne en eigentijdse uitstraling die bij elk type gebouw past, of het nu gaat om residentiële, commerciële of industriële projecten. We begrijpen het belang van een dak dat niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de algehele esthetiek van het gebouw.
 • Ruimte-optimalisatie:
  Een plat dak maximaliseert de beschikbare ruimte, zowel binnen als buiten. Hierdoor kun je de binnenruimte optimaal benutten en extra leefruimte creëren, zoals een dakterras, tuin of extra kamers. Dit is vooral waardevol in stedelijke omgevingen waar ruimte schaars is.

 • Energie-efficiëntie:
  Plat dakbedekking biedt uitstekende mogelijkheden voor het installeren van zonnepanelen en andere energieopwekkende systemen. Door duurzame energie te benutten, kun je niet alleen je ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook besparen op energiekosten op de lange termijn.

 • Onderhoudsgemak:
  Dankzij de gemakkelijke toegankelijkheid van platte daken is het onderhoud en de inspectie eenvoudiger en kostenefficiënter in vergelijking met schuine daken. Regelmatig onderhoud helpt potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen, waardoor de levensduur van het dak wordt verlengd.

Dakbedekkingsmateriaal voor plat dak

Het assortiment bied u een breed scala aan hoogwaardige materialen voor platte daken om uit te kiezen. Tevens voldoen deze materialen aan de hoogste industrienormen.

Enkele veelvoorkomende materialen die we aanbevelen zijn:

 • Bitumen:
  Dit traditionele materiaal staat bekend om zijn duurzaamheid, waterbestendigheid en uitstekende weerstand tegen de elementen. Het is geschikt voor verschillende klimatologische omstandigheden en heeft een bewezen staat van dienst als betrouwbare dakbedekkingsoptie.

 • EPDM:
  Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer (EPDM) is een synthetisch rubber dat zich onderscheidt door zijn hoge elasticiteit, UV-bestendigheid en lange levensduur. Het is een uitstekende keuze voor waterdichte afdichting en biedt betrouwbbaarheid gedurende vele jaren.

 • PVC:
  Polyvinylchloride (PVC) is een populair materiaal vanwege zijn duurzaamheid, weerbestendigheid en lage onderhoudsvereisten. Het biedt uitstekende waterdichting en is bestand tegen chemische stoffen en UV-straling, waardoor het een betrouwbare optie is voor platte daken.

Onze Diensten

Voor u streven we ernaar om aan al uw behoeften op het gebied van platte dakbedekking te voldoen. Onze ervaren en vakkundige professionals bieden een scala aan diensten, waaronder: